KIS VÁLLALKOZÁSOKNAK
KEZDŐ VÁLLALKOZÁSOKNAK
TÁRSAS VÁLLALKOZÓKNAK
TANÁCSADÁS
CÉGALAPÍTÁS
KÖRNYEZETVÉDELMI
TERMÉKDÍJ
previous arrow
next arrow
Slider

KATA szerint történő adózás. Kisadózó vállalkozások tételes adója.

2017 évben

A KATA egy egyre népszerűbb adózási forma, amelyet az egyéni vállalkozók, és Bt. is választhatja a vállalkozási jövedelem számolás helyett.

Az adó valamennyi, az egyéni vállalkozást érintő adót és járulékot kivált, havi 50.000 Ft vagy 75.000 Ft befizetésével. (Heti 36 órás munkaviszony megléte esetén ez csak 25.000 Ft.) Ezen felül csak a helyi iparűzési adót kell megfizetni, mely éves összege 50.000 Ft.

Korlát, 2017 január 1.-től az évi 12.000.000 Ft árbevétel, mert amennyiben ezt meghaladja, 40 % -al adózik tovább a vállalkozó.

ÁFA fizetési kötelezettség - amennyiben az alanyi mentességet választotta az egyéni vállalkozó - 8.000.000 Ft-ig szintén nem terheli.

További feltétel , hogy egy partnernek 1 millió forint felett történő számla kibocsátást, mind befogadónak, mind a kiállítónak be kell jelentenie az adóhivatalnak és nagyon szigorú szabályok alapján kell vizsgálni a vállalkozás munkaviszonytól való elhatárolását.

A KATA egy meglehetősen kedvező adózási forma, azonban célszerű a választása előtt a vállalkozónak saját élethelyzete és vállalkozásának jövedelemtermelő képessége alapján mérlegelnie.

Érdeklődőm

Amennyiben tájékozódni szeretne, érdeklődni vagy árajánlatot kérni, hogy milyen árakon tudjuk vállalni könyvelését, kérem töltse ki az alábbiakat és hamarosan küldjük Önnek ajánlatunkat. Az árajánlatkérés ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Az Ön neve:*
E-mail:*
Telefon:
Most induló vagy már meglévő vállalkozás?*
Vállalkozási forma:*
Főtevékenység?*
Külkereskedelmi tevékenységet folytatnak?*
Vállalkozásunk könyvvizsgálatra kötelezett?*
Bejövő számlák száma átlagosan havonta?*
Kimenő számlák száma átlagosan havonta?*
Banki tételek száma átlagosan havonta?*
Valutapénztár száma?*
Valutabank száma?*
ÁFA-bevallás gyakorisága?*
Egyéb adónemek bevallási gyakorisága?*
Alkalmazottak és díjazásban részesülő tagok száma?*
Hogyan talált ránk?
Egyéb megjegyzés:
Ellenőrzés:

A fenti "elküldöm" gomb megnyomásával megkapjuk érdeklődését, melyre legkésőbb 24 órán belül megküldjük egyedi ajánlatunkat. Az árajánlatkérés ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Köszönjük érdeklődését!

Designed by matricadiszkont.hu

Weboldalainkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére annak érdekében, hogy a legjobb élményt nyújtsuk.