Image

Még csak tervezi vállalkozása beindítását?

INDULÓ VÁLLALKOZÁSOKNAK

Szívesen segítünk Önnek akkor is, amennyiben még csak vállalkozása elindításán gondolkodik. Alapos, megfontolt indulással sok kellemetlenségtől megkímélheti magát, amelyekkel csak később akár jelentős költségeket is jelenthetnek. Segítünk kiválasztani a vállalkozása számára legoptimálisabb cégformát, adózási módot, aminek köszönhetően minimalizálom az indulás nehézségeit. A gondos, hozzáértő tervezés révén a vállalkozása elkerüli azokat a hibákat, amelyek az induló vállalkozásokra jellemzők.

Egy vállalkozás teljes embert kíván

Egy vállalkozás elindítása legalább akkor erőfeszítést igényel, mint később annak működtetése. Amennyiben ez lesz az első vállalkozása, sok, első pillantásra akár ijesztően sok, újdonsággal fog találkozni. A rengeteg bejelentés, adminisztráció útvesztőjében könnyen téved el a tapasztalatlan ember, sok időt igényel, hogy mindennek eleget tegyen. Eközben pedig a valakinek a vállalkozást is működtetni kell. Levesszük az Ön válláról ezeket a terheket, és ennek köszönhetően Önnek több ideje lesz arra, hogy vállalkozásával foglalkozzon.

Kinek ajánljuk?

 • Aki most szeretne vállalkozásba kezdeni.
 • Nem tudja, mi az alapvető különbség a vállalkozási formák között.
 • Nincs tisztában a tulajdonosok, alkalmazottak után fizetendő adók, járulékok összegével.
 • Fizetendő egyéb adók, az üzletmenetére kiható sajátosságaira kíváncsi.
 • Szeretné, ha minden vállalkozásindítással kapcsolatos adminisztrációs terhet levegyek a válláról.

Egyéb számviteli szolgáltatások

 • Adófolyószámlák egyeztetése, átvezetések elkészítése,
 • Vevő és szállító folyószámlák egyeztetése,
 • Tájékoztatás az esedékes szállító tartozásokról,
 • Tájékoztatás a lejárt vevő követelésekről,
 • Tájékoztatás az utalandó adóktól és járulékokról,
 • Beszámoló készítése kiegészítő melléklettel,
 • Illetve egyéb igény szerinti számviteli szolgáltatások.

Könyvelési tevékenységeink

01.

Induló vállalkozásoknak

Még csak tervezi vállalkozása beindítását? Szívesen segítünk Önnek akkor is, amennyiben még csak vállalkozása elindításán gondolkodik. Alapos, megfontolt indulással sok kellemetlenségtől megkímélheti magát, amelyekkel csak később akár jelentős költségeket is jelenthetnek.
02.

Átalányadózás

Átalányadózás profin, egyszerűen és megfizethető áron! Könyvelés KATÁBÓL kilépőnek is!
03.

Egyéni vállalkozás

Az egyéni vállalkozás könyvelését, bevallások és egyéb adókötelezettségek elkészítését indokolt szakemberre bízni, ettől függetlenül - ha nagy vonalakban is - de a vállalkozónak is tisztában kell lennie a könyvelési szabályokkal.
04.

KATA könyvelés

Az adó valamennyi, az egyéni vállalkozást érintő adót és járulékot kivált, havi 50.000 Ft vagy 75.000 Ft befizetésével. (Heti 36 órás munkaviszony megléte esetén ez csak 25.000 Ft.) Ezen felül csak a helyi iparűzési adót kell megfizetni, mely éves összege 50.000 Ft.
05.

Cégek könyvelése (Bt., Kft. stb.)

A könyvelő feladata, hogy a vállalkozás bizonylatait, számláit olyan rendszer szerint rögzítse, amelyből elkészíthetőek azok a bevallások, analitikák amelyeket a hatóságok felé be kell nyújtani.
06.

Bérszámfejtés

Ki- és belépők bejelentése, kijelentése, adatváltozások bejelentése, bérszámfejtés, bérjegyzék elkészítése, járulékbevallás elkészítése és továbbítása, SZJA bevallások elkészítése igény szerint, táppénzes igények továbbítása, illetve igény szerinti adatszolgáltatás és nyilvántartás elkészítése.

Kérdezze a szakembert!AjánlatkérésKapcsolatfelvételÉrdeklődésonline.

Image